Само в Lupa.bg: Клоп и Ед Шийрън гледаха финала рамо до рамо

Двамата напуснаха бесни след триумфа на Испания в Берлин

Новини
11:30 - 15 Юли 2024
7465
Само в Lupa.bg: Клоп и Ед Шийрън гледаха финала рамо до рамо

Всяко голямо първенство е емоция за всички, независимо за кой вид спорт става дума. Своите страсти и вълнения изживяха и две известни фигури от нашето съвремие - бившият мениджър на Ливърпул и Борусия Дортмунд - Юрген Клоп, както и набиращата популярност музикална звезда Ед Шийрън.

Двамата бяха във ВИП ложата на "Олимпиащадион", видя репортер на Lupa.bg. Клоп и Шийрън бяха разположени през ред на трибуните на легендарния стадион в Берлин и подкрепяха Англия на финала на Евро 2024 срещу Испания снощи.

Иберийците спечелиха рекордна четвърта титла на Стария континент, като победното попадение на резервата Оярсабал падна малко преди последния съдийски сигнал, в 86-ата минута. Футболистът на Реал Сосиедад се разписа в момент, когато всички се настройваха за 30-минутните продължения.

Малко след попадението на баска Ед Шийрън си тръгна бесен, макар да опитваше да сдържи негативните си емоции. 33-годишният британец, който в края на август ще изнесе за първи път концерт у нас, беше придружен от приятелката си, която беше облечена в титулярната бяла фланелка на Англия. Той пък беше предрешен в червеното трико на "трите лъва".

На полувремето британецът и Клоп, който на този етап си почива след изморителните години в Ливърпул и отказа оферта да води националния отбор на САЩ, се видяха за кратко на полувремето, размениха поздрав и си пожелаха успех.

57-годишният Клоп, който е роден в Щутгарт, преди седмица заяви, че ще подкрепя Англия, след като неговата Германия отпадна от Испания на 1/4-финал. Той беше облечен непретенциозно и изглеждаше като нормалните хора, вклинил се в морето от костюми във ВИП-а на "Олимпиащадион".

Небрежно брадясал, без типичната за него бейзболна шапка и с леката усмивка на лицето си, той изгледа двубоя сам, а малко преди края пое към изхода, поемайки пътя на Ед Шийрън.

И двамата извръщаха глава, когато бяха молени от съседния сектор с фенове да се снимат. Единствено Клоп удостои с тази чест двама нахални азиатски привърженици на футбола, облечени във фланелки на Испания.

Във ВИП-а в Берлин бяха и доста от приятелките и съпругите на футболистите на Гарет Саутгейт. Приятелката на Коул Палмър прикова вниманието на всички и колкото пъти да станеше от мястото си, толкова пъти мъжката аудитория извърташе глава към нея.

Жената на Люк Шоу, вкара откриващото попадение на предишния финал на европейското първенство, когато британците паднаха от Италия на "Уембли", постоянно тичаше след двете им деца, облечени в бели фланелки, а охраната, постоянно следеше за техния комфорт и сигурност.