Само в Lupa.bg: Коцето показа мускули и шоколадов тен на плажа (СНИМКИ)

Фолк идолът отмаря семейно край Ахтопол

През ключалката
18:05 - 29 Август 2020
5571
Само в Lupa.bg: Коцето показа мускули и шоколадов тен на плажа (СНИМКИ)

Фолк идолът Константин явно това лято е прекарал доста време под палещите лъчи на слънцето, тъй като вече демонстрира шоколадов тен. Чалга изпълнителят бе засечен от репортер на Lupa.bg да се излежава с кеф на популярния плаж "Делфин" в близост до Ахтопол.

Самият певец се похвали още през юни след края на всеобщата карантина, че е заминал на морето в компанията на съпругата си Надя и на двете си деца Мариана и Александър. Тогава Коцето обяви, че ceзoнът нa мopeтo e oтĸpит, a вpeмeтo зa бeзĸpaeн ĸyпoн тепърва започва.

През юли и през август изпълнителят на "Не барай" пускаше в социалните мрежи семейни снимки от различни курорти по Черноморието, а в последните дни на август е избрал да се радва на морето в района на Царево, Лозенец и Ахтопол.

44-годишният Константин събираше погледите на дамите от плажа със стегнатото си тяло и изглежда, че не е склонен да свали гарда пред по-младите си колеги от фолк жанра като Фики Стораро например, който е с 20 години по-млад от колегата си.

Репортерът на Lupa.bg забеляза, че Коцето се излежаваше спокойно на барбарон и консумираше само минерална вода и безалкохолни напитки. Явно като отговорен родител, който вози децата си певецът не си позволява да нарушава закона и затова през деня на морето не близва алкохол. 

Снимки: Lupa.bg