Само в Lupa.bg: Колата на Коритаров умря насред път

Алберт няма късмет с автомобилите, доскоро караше 30-годишен опел, който постоянно се трошеше

Общество
16:36 - 25 Февруари 2020
8699
Само в Lupa.bg: Колата на Коритаров умря насред път

На журналиста Георги Коритаров не му върви с колите и това си е! След като дълги години цапаше столичния въздух с ръждясал "Опел", набор на Кръглата маса, наскоро агент Алберт се поднови с корейско "Санта Фе". Както обаче всички знаем, евтиното излиза скъпо и азиатската трошка на телевизионера сдаде багажа насред път, а снимки на тюхкащия се Коритаров предизвикаха стотици коментари в социалните мрежи.

"Грета Тунберг го е проклела - бившите ченгета са се наговорили да съсипят екологията с 4х4 талиги в градски условия", твърди един от по-духовитите читатели по повод инцидента с 60-годишния журналист.

Шегата настрана, на Алберт му се струпа много в последните години, след като опелът му беше разбиван два пъти - през 2015-а и 2017-а година, като на всичко отгоре му нарязаха и гумите.

„Георги не е някакъв автоманиак, нито е фен на високите скорости. Кара, колкото да се придвижва, но нито разбира от марки, нито от екстри. Ако не беше жена му Лина, още щеше да кара някоя жигула, толкова е „на Ви” с автотехнологиите.”