Само в Lupa.bg: Конкуренти ударили БДЖ с дървениците

Във влаковете от много години не е е видяна нито една гадина

Новини
16:00 - 09 Октомври 2024
8460
Само в Lupa.bg: Конкуренти ударили БДЖ с дървениците

Конкуренти от автобусните фирми пускали непрекъснато неверни слухове, че във влаковете гъмжи от дървеници, това разкри пред БДЖ, човек от ръководството на компанията. 

Клеветата продължавала и до ден днешен. От влаковото дружество дори знаели и името на фирмата, от която идвала гадната атака, но нямали доказателства и затова не искали да шумят в медийното пространство. 

От там са категорични, че нямат нито една жалба от гражданин, че е ухапан или е намерил дървеница във вагоните. 

Треновете се чистили с най-модерни препарати и самите насекоми нямало и къде да се задържат, спрямо структурата и материала, от който са направени вагоните. 

Далеч по-ниските цени на БДЖ дразнели автобусните фирми, които се насочвали да привлекат и хората, които обичат да се движат с железопътен транспорт.

Малкото увеличаване на цените наскоро зарадвало конкурентите, но от БДЖ са категорични, че поскъпването не се е отразило изобщо на броя на пътниците. Те компенсират това с новата мода - закупуването на онлайн билети, което било доста удобно за хората, които вече не се редят на опашки. 

От БДЖ са категорични, че напоследък единственият им проблем е закъсненията на влаковете, които не се случвали често. От дружеството обаче обещават да се справят и с този проблем.