Само в Lupa.bg: Корнелия наказа щерката на покойния Димчо Михалевски заради Радев

Ексклузивно
14:08 - 01 Октомври 2021
16887
Само в Lupa.bg: Корнелия наказа щерката на покойния Димчо Михалевски заради Радев

Щерката на покойния бивш депутат от БСП Димчо Михалевски - Петя, е била строго наказана лично от шефката на левицата Корнелия Нинова в кандидатдепутатските листи за вота на 14 ноември да е отвъд първите места заради... гаджето си. 

Любимият на сърцето на красивата кърджалийка Михалевска - кметът на Дряново Трифон Панчев, се озова в Инициативния комитет за издигането на двойката Румен Радев - Илияна Йотова за втори мандат на "Дондуков" 2. Това, убедени са наши източници, е станало основната причина Нинова да вземе едноличното решение тя да бъде вън от първите места - и за област Кърджали, и за Смолян, а да се озове на задните позиции. 

Нещо повече, твърди се, че това е само прелюдия към по-мащабна политика, която председателката на Столетницата смятала да води в идните месеци. Засега социолозите отреждат третото място на БСП на парламентарните избори, но не е изключено в последната фаза от предизборната кампания да изпадне и до четвъртата позиция.

Но Нинова имала готов отговор за избирателите в изборната нощ - Румен Радев, когото уж официално подкрепя за втория мандат, е виновен за разцеплението на гласовете вляво и ниската електорална подкрепа за пореден път за БСП. Само като доказателство за тази теза на опозицията дойде и вчерашното мнение на водещия на червената телевизия БСТВ Стоил Рошкев, който се позова на Цолкин - Календара на Маите, за да обясни, че досегашният главнокомандващ ще загуби изборите и проф. Анастас Герджиков, издигнат от ГЕРБ, ще го победи: 

"А Н А С Т А С Г Е Р Д Ж И К О В (род. 28. 2. 1963 г.) е Червен космичен дракон [кин 221].

Р У М Е Н Р А Д Е В (род. 18. 6. 1963 г.) e Жълт спектрален воин [кин 76]. Доста неуравновесен воин между другото - адски войнствен и затова изкривен воин... Спирам дотук...

Не искам да ми викате Дядо Ванг на 21 ноември вечерта, след балотажа, но поне ще е редно да ме почерпите едно айрянче с баничка със спанак на 22 ноември сутринта.

Новият президент на БГ ще е Герджиков. На Радев му беше дадено доверие, но той не го оправда... Аз казах. Хау", с което предизвика вълна недоволство у социалистите.