Само в Lupa.bg: Красен Кралев в болничен до края на месеца

Министърът на спорта прескочи трапа с тежки усложнения от коронавируса

Политика
10:36 - 18 Септември 2020
4244
Само в Lupa.bg: Красен Кралев в болничен до края на месеца

Министърът на спорта Красен Кралев е в болнични до края на месеца, научи Lupa.bg. По наша информация възстановяването му след COVID-19 върви много бавно, но все пак напредва. Министърът е подложен на редица тестове и образна диагностика, след като на 7 септември сам съобщи, че е бил на лечение в интензивното отделение на варненската болница. 

Според нашите източници Кралев все още не е дал отрицателна PCR проба за неналичие на вируса. Както е известно, много хора държат частици в себе си дори 2 месеца след излекуването им. Това налага допълнително карантиниране, за да не разпространяват заразата. Въпреки че си е вкъщи отдавна, министърът следи изкъсо държавните дела и дори издава заповеди, изпълнени обаче от заместниците му. 

"Не подценявайте жестокостта на коронавируса, не омаловажавайте труда на медиците, които са изолирани от близките си и изложени на огромна опасност за живота си всеки ден. Тези хора заслужават огромна благодарност и уважение от цялото общество", призова той в началото на месеца, когато бе изписан от УМБАЛ "Св. Марина".