Само в Lupa.bg: Кретен с лъскава кола преследва майка с деца (СНИМКИ)

Идиотът, който е и с изтекъл преглед, нарушил правилата за движение в "Редута", а след това потърсил саморазправа

Новини
17:12 - 04 Април 2023
10450
Само в Lupa.bg: Кретен с лъскава кола преследва майка с деца (СНИМКИ)

"Скъпи съкварталци, от днес не живеем в 2023 г., нито сме европейци, върнахме се в далечната 1993г “големия сняг” и мутренските години! “Ти знаеш ли кой съм аз?”, е бил актуален въпрос преди години, както и всякакъв род обиди са нещо нормално тогава. А пък знаците по улиците са за простосмъртните", така започва изповедта на Ина Сиракова-Цацева, който сигнализира за заплаха. А сега е ред на прокуратурата да си свърши работата.

Ина Сиракова-Цацева сподели своето притеснение, търсейки справедливост и, може би, защита. Тя написа своя пост в групата "Забелязано в София" във Фейсбук и той получи широк отзвук.

Ето и останалата част от преживяното от Ина в столичния квартал "Редута":

"Радвам се обаче, че и част от квартала е в тази далечна 2023 г. и са граждани, готови да помогнат на жена с двете си деца, на задната седалка, едното от които достатъчно голямо да разбере “ако не върнеш, ще ти счупя зъбите”.

Господинът караше срещу знаците посока от "Велчо Атанасов" по "Марагидик", към "Атанас Узунов", беше сигурен че трябва да му сторя път. Е, уви, наложи се да върне назад.

След това продължи да ме следва по "Велчо Атанасов" посока "Георги Минчев", да разбере къде живея. Огледа ме хубаво как свалям децата си и бебешката количка.

Наистина не знам, ако не беше господинът със семейството си, който ме защити, дали нямаше да съм я ошамарена, я наритана.

Все пак, не му направих път, но не го и познавам, а трябвало!

И да знаете - на майбах се прави път!!!"

Един от коментиращите установи, че наглецът няма и преглед на луксозното возило.

"Палячото даже няма преглед", констатира Николай Иванов.

Разбира се, имаше още редица коментари, изникващи в мрежата като гъби след дъжд.

"Много жалко, тези човекоподобни с ултраскъпите автомобили са могъщи", написа Цветислава Миланова, а Росица Нешева допълни: "За съжаление това се случва всеки ден! В България скъпата кола означава, че си недосегаем и над законите".

"Излишен стрес за жена с две деца в бяла държава. Тепърва се започва с постоянно оглеждане, лютиви спрейове и ще ходи с придружители заради такива тъпанари.

Много е тъжно да знаеш, че в съвременен свят могат да се случват необикновени неща на обикновенни хора от “необикновени хора”. “Необикновеният човек” не е ли наясно, че не е сам на този свят и за такава постъпка с правилните хора и адвокатчета, и правилната държава жената с двете дечица ще се радва на част от богатството му и на хубавата му кола за стреса над който я е подложил.

Майбаси, джикласи. Материалните им играчки за да видят всички колко са платежоспособни в такива моменти", коментира Любомир Цеков.

Радка Стойкова допълни, намесвайки политиката: "Госпожо, мутри ни управляват и сега, след изборите. Мафията се завърна. След като гласуваме за продажниците хубаво не ни чака".

Евелина Божилова: "Поредният тънкопишковец! Важното е, че сте добре физически. Уплахът ще държи и Вас, и децата известно време. Но и това ще отмине!"

Таня Илиева: "Тази заплаха и следване към дома ви е вид тероризъм!!! Прокуратурата трябва да се самосезира!!! Дори в този Ужас се насочете към прокуратурата и спрете там!!! Търсете тях!!! Да - притеснително е да плачат децата, но тези “бандити” трябва да се притесняват за
поведението си!!! Подайте в прокуратурата сигнала!!! И за съжаление, този “герой” не е единственият - но ние, ”обикновените”, сме добре образовани и културни и наглеците го знаят!!! Пратете снимките в телевизиите!!!"