Само в Lupa.bg: Криско призна за коронавируса

Изповеди
12:07 - 26 Октомври 2020
5358
Само в Lupa.bg: Криско призна за коронавируса

Криско почти призна, че е изкарал коронавируса, забеляза Lupa.bg. В петък рапърът и фолк дивата Галена гостуваха в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Двамата се изправиха пред предизвикателството „Ближи ми сладоледа“ – със завързани очи трябва да опитват сладоледи с не особено обичайни вкусове и да опишат на другия вкуса по такъв начин, че той да познае с какъв вкус е този сладолед. Криско обаче се изпусна, като каза "Нищо не усещам. Аз да не би да нямам вкус?".

С това признание затвърди слуховете, че е изкарал коронавируса преди няколко месеца. Именно загубата на обоняние и вкус са признаци за Ковид-19. Те могат да продължат дори и след преминаване на другите симптоми на инфекцията.

"Може да имаш ковид?" - отвърна Николаос Цитиридис, а публиката избухна в смях. 

Според слуховете, рапърът е хванал Ковид-19 от Галена, която също изкара болестта през месец юли. Горе-долу по това време хитовият изпълнител и чалга звездата довършваха работата по общото им парче „Красиви лъжи”. Певицата още не знаела, че е заразена и прехвърлила вируса на Криско, който пък го предал и на жена си. За разлика от Галена обаче, Талев не е споделял публично за състоянието си. Той предпочел да скрие от почитателите си този факт, но ето, че днес излезе наяве, че габровецът е изкарал "китайския вирус".