Само в Lupa.bg: Куриоз: Членът на Антифа Джок Полфрийман също гони левия професор от Алма матер

Общество
13:41 - 17 Ноември 2020
6814
Само в Lupa.bg: Куриоз: Членът на Антифа Джок Полфрийман също гони левия професор от Алма матер

Петицията с искане за отстраняването на политолога и депутатски баща проф. Михаил Мирчев от Софийския университет "Св. Климент Охридски" е набъбнала до международно ниво с участието и на подписи от другия край на света, включително на симпатизанти на ултралявото движение Антифа. 

Преподавателят предизвика истинска война между студентите и академичния състав на вузовете у нас заради настояването той да бъде изхвърлен от Алма матер, защото пропагандирал расова и етническа дискриминация. Оказва се, че за свалянето му са се подписали и негови колеги от университети от Австралия до Ню Йорк, като броят на парафите вече е над 150.

А самият Мирчев публикува петицията на стената си във фейсбук с кратък коментар:

"Ето я вече тежката артилерия. Събрана в един кулак. Сатава наистина сериозно... Аз вече едва дишам от страх. Не зная как да се защитавам! То просто искат да няма разговор, всичко са решили и отсекли предварително. Искам да избягам от Марс".

Сред подписалите се и известният като абсолютен поддръжник на Антифа австралийски убиец Джок Полфрийман, който явно не знае, че проф. Мирчев е член на БСП и бе кандидат за кмет на София, издигнат от левицата, както и че синът му - Стоян Мирчев е настоящ депутат от Столетницата.