Само в Lupa.bg: Лъже ли ни Силвена Роу със стари голи снимки?

Телефонът издаде готвачката за измамата

Новини
17:44 - 26 Юли 2022
12901
Само в Lupa.bg: Лъже ли ни Силвена Роу със стари голи снимки?

Шеф Силвена Роу се разсъблече на рождения си ден и пусна своя гола снимка в профила си във фейсбук. Готвачката искаше да покаже на хората, че е възможно да изглежда добре, със стегнато тяло малко преди да навърши 55 години. Кадърът предизвика вълна от реакции в мрежата, както положителни, така и доста критика, че не й отива на годините да се показва топлес.

Към кадъра тя обясни, че най-безценният подарък, който човек може да си направи за всеки следващ рожден ден, е да се превръща в по-силна, по-здрава и по-щастлива версия на самия себе си. “Аз съм това, с което се храня! Ново тв шоу! Скоро! Храна& Секс! Нови ресторанти! Нека живеем нашия най-чудесен живот!”, написа шеф Роу и така анонсира и новото си предаване, което предстои.

Само Lupa.bg забеляза, че кадърът е правен с по-стар модел Айфон 7, чиято премиера бе през 2016 г. От актуалните снимки на шеф готвачката става ясно, че в момента е с последен модел телефон. Това поражда въпроса дали снимката е актуална, или Роу ни представя старо фото за ново.

Роу представя тази снимка за актуална, но е с Айфон 7

"Може да е стара снимка и да я представя за нова, иначе няма логика да се снима със стария си телефон, а сега да използва нов, който се вижда и на другите й селфита" - смятат последователи на Силвена.

На всички останали кадри Силвена използва последен модел телефон