Само в Lupa.bg: Лепа Брена отказала $50 000 за SEX с Ангел Свинаря

Босненската дива с усмивка отклонила офертата на родния фолк осеменител

Легенди
14:30 - 25 Септември 2019
55551
Само в Lupa.bg: Лепа Брена отказала $50 000 за SEX с Ангел Свинаря

Отишлият си буквално преди часове спонсор на десетки родни чалгаджийки начело с Анелия, Галена и Мара Отварачката - Ангел Тенев - "Свинаря" е направил опит да се разпише и на международно ниво в най-лекия жанр. Според близък приятел на крупния бизнесмен, през 2016-а година Ангел се е опитал да вкара в постелята си не друга, а вечната икона на югофолка Лепа Брена.

Заедно с Цеца Величкович и Горан Брегович, русокосата "югословенка" беше чест гост на партитата на Тенев в комплекса на край Старозагорски минерални бани. Свинаря отдавна бил хвърлил око на иконата от 80-те по сантиментални причини и бил твърдо решен да я напъха в постелята си.

Добре почерпен с алкохол, Ангел предложил на Лепа Брена $10 бона за една страстна вечер, после 20, докато накрая мизата стигнала 50 000 в зелено. Обръгналата от десетилетия на подобни предложения суперпрофесионалистка обаче посрещнала офертите не дебелия чичко с учтив смях и в интерес на истината изобщо не се засегнала, макар да отказала категорично.

Бошнячката с рождено име Фахрета Яхич има славата на секссимвол за няколко поколения, но всъщност е възпитана в много строго, мюсюлманско семейство. Тя наскоро разказа как преди десетилетия е отсвирила дори ментора си Мирослав Илич, който й предлагал пробив в шоубизнеса срещу орални ласки. Да не говорим за доморасъл герой като Ангел Свинаря.

Лепа Брена отказала интимност на самия Мирослав Илич, та Ангел Свинаря ще се вреди...