Само в Lupa.bg: Лукарски вече е татко на три дъщери

Нещо за четене
17:22 - 13 Август 2019
22686
Само в Lupa.bg: Лукарски вече е татко на три дъщери

Бившият син лидер Божидар Лукарски, който е пресен младоженец,  успя да сближи двете си дъщери от първия брак - Богдана и Йоана, с новото си семейство. В края на юли ексминистърът се венча за екзотичната полуперсийка Лида Азади, за което Lupa.bg първа съобщи, а сега вече се е заел с обединяването на старата и нова фамилия. 

След като заведе красивата си съпруга на романтично сватбено пътешествие в Италия, Лукарски отново е в Америка, където жена му живее от години, но този път заведе там и двете си момичета, за да ги сближи с Лида и нейната щерка. Екссиният лидер организира парти послучай 13 годишния рожден ден на голямата си щерка Боги и направи всичко възможно, за да сближи момичетата с дъщеричката на Лида, която е 10-годишна.

Щастливият Лукарски се щракна с трите момичета на ефектно фото и написа: „Рожденичката с двете си сестри и татко си! Единственият 13-ти рожден ден!”. Постът на бившия син лидер се отбеляза в Ранчо Санта Маргарита, Калифорния. Близки съпартийци на Лукарски разказват, че той много държал детето на Лида да му казва татко, а трите момичета а да се чувстват като сестри.  

Децата на снимката изглеждат усмихнати и доволни, а таткото сияе по-щастлив от всякога.

Лукарски вече е изтрил неприятния спомен от развода си с втората съпруга -фаталната Ива Йорданова, която го напусна малко след като ВИП-политикът загуби министерския пост, а след това подаде оставка и от лидерското място на  „Раковски” 134. За щастие някогашният топ политик намери наново любовта, преоткривайки старата си тръпка Лида, с която се познават от деца. След сватбата персийката пък сподели на стената си във Фейсбук, че Божидар е любовта на живота й и неин най-добър  и верен приятел.

Г-жа Азади - Лукарски живее в Калифорния, където върти успешен собствен бизнес. Дамата е напълно искрена в чувствата си към бившия министър, защото самата тя печели достатъчно добре и няма нужда от  богат съпруг за патерица.