Само в Lupa.bg: Любен Гоцев затваря „Монтерей” за рождения си ден

Генералът чества 90-годишен юбилей

Актуални новини
14:15 - 02 Март 2020
40254
Само в Lupa.bg: Любен Гоцев затваря „Монтерей” за рождения си ден

Докато всички ние и цяла България утре честваме националния празник, един човек ще отбележи достолепен юбилей. Точно на 3 март ген. Любен Гоцев от легендарния кръг „Монтерей” има рожден ден и ще почерпи подобаващо, научи Lupa.bg.

Генералът, който напоследък е с влошено здраве, е решил щедро да полее празника си и да се повесели с близки и приятели в култовия ресторант „Монтерей” в кв. „Изток”. И то цели два пъти. Специално за рождения ден на Гоцев заведението ще бъде само на негово разположение и на 3-ти, и на 10-ти март.

Любен Гоцев е роден през 1930 г. и утре навършва завидните 90 лета. Гости на рожденика довериха пред Lupa.bg, че на самия 3-ти март генералът ще празнува в по-тесен кръг – с роднини и членовете на семейството си, а на 10-ти март той ще събере в „Монтерей” близо 100-тина гости.

Сред поканените, разбира се, са неговите стари съратници от кръга „Монтерей”, генерали, съдии, прокурори, банкери, както и бивши митничари.

По информация на Lupa.bg уважение пред 90-годишния генерал ще засвидетелстват и единствените българи, собственици на банки към момента - Младен Михалев-Маджо и Петя Славова. Маджо вече бил избрал и подаръка – скъпа картина на стойностен художник.

„Любчо много се вълнува за този рожден ден”, разкри негов дългогодишен приятел, който също ще бъде сред гостите на юбиляра. Ген. Гоцев бил много доволен от съвпадението в календара - неговият рожден ден тази година се пада във вторник - денят за ежеседмичните сбирки на кръга "Монтерей" години наред.