Само в Lupa.bg: Любо Пенев пак чука на вратата на "Армията", разрешителното за строеж още го няма

Натискът върху Нестор Ел Маестро става все по-голям заради представянето по време на подготовката в Турция

Спорт
14:28 - 02 Февруари 2024
5416
Само в Lupa.bg: Любо Пенев пак чука на вратата на "Армията", разрешителното за строеж още го няма

Нови сиви облаци надвиснаха над Борисовата градина - все по-засилени са слуховете, че Любослав Пенев се завръща начело на ЦСКА. Вълната от негодувание срещу настоящия наставник Нестор Ел Маестро се надига с все по-голяма сила, тъй като отборът не показва игра на нужното ниво, а какво остава за резултатите.

Ел Голеадор, който отдавна е закъсал финансово, е все по-близо до раздяла с Хебър, тъй като общината абдикира от спонсорирането на клуба от Пазарджик, а Пенев не харесва никак тези неща. Един от най-големите голмайстори у нас и в испанската Примера дивисион класира отбора си на четвъъртфиналите за Купата на България, където в края на този месец ще се изправи срещу Пирин Благоевград. Преди това Хебър отстрани Левски.

Много от феновете на ЦСКА твърдят, че в настоящия момент Любо Пенев е най-удачният вариант за треньор на "армейците", които продължават да се борят за титлата с Лудогорец и Черно море, а златното отличие им убягва още от 2008 година, когато триумфираха за последно.

Привържениците на "червените" не желаят Ел Маестро, който отново се завърна в клуба след кратък и неуспешен престоя в чужбина. Според тях той не е подходящият човек за поста и няма класата да изведе ЦСКА до титлата.

По информация на Lupa.bg в съблекалнята не цари спокойствието, нужно за такъв клуб, а Нестор Ел Маестро повтаря грешките си от предишния престой, когато някои от тарторите в отбора си позволяваха да го пляскат по голата глава по време на разбор, а наред с това му правеха и номера и го мажеха по темето с паста за съби или различни гелове. Сега съблекалнята отново е изпусната, а това няма да доведе до нищо добро - както за клуба, така и за самия треньор, който се очаква да бъде сменен час по-скоро, тъй като подновяването на първенството стартира съвсем скоро.

В същото време нашата медия научи, че ЦСКА продължава да има затруднения с получаването на разрешително за строеж, който по официални документи трябва да е реконструкция на "Българска армия".

Това е и една от причините все още да не се предприемат кардинални действия с обезопасяването и събарянето на стадиона, тъй като неяснотите са много. На този етап малка част от съоръжението е изнесена извън загражденията, а така прословутите багери, за които Христо Стоичков тръбеше преди месец, все още не нахлуват в Борисовата градина.