Само в Lupa.bg: Мацка проплака: Пияни изроди ми обърнаха колата!

Новини
14:16 - 22 Май 2019
5117
Само в Lupa.bg: Мацка проплака: Пияни изроди ми обърнаха колата!

Млада дама от Пазарджик беше неприятно изненадана през уикенда в Студентски град. В събота през нощта, в близост до заведението "Pastel Grill House" до Зимния дворец, личният автомобил на Моника Кълвачева-Катранкова бил обърнат върху покрива му.

Оказало се, че извършеното е дело на пияни и дрогирани мъже, според очевидци.

"Най-доброто" ми събуждане до сега: "Колата ти е обърната по таван!" Първо си помислих, че сънувам. Кой, по дяволите, ще го направи, как така?! Невъзможно е... Но, ето, че е факт", разказа пред Lupa.bg Моника.

Автомобилът й, който има сантиментална стойност за нея, е паркиран всеки път на едно и също място от един месец насам.

"Не мисля, че има нещо незаконно, тъй като не съм в нарушение. Няма и знак, че е забранено паркирането и т.н. Та, след "готиното" ми събуждане, слизам, полицията е пред колата. Давам си книжката, талона и един господин с бяла ризка, който видимо беше пиян до козирката, ми казва: "Ти защо паркираш тук? Заемаш паркомясто".

Аз попитах на кого е паркомястото и дали някой си го е купил, а Бялата ризка каза: "Ей там, по-надолу, има паркинг, тук не може да се паркира!"

Полицаите не правят забележка на младата дама, но в случая това прави въпросният господин, който Моника е заснела и на видеоклип. Един от полицаите се опитва да озапти двамата, а Бялата ризка се провикнал: "Ей сега мина агитка на Левски и тя ти обърна колата"

"Това ми звучи ми като "Крадецът вика дръжте крадеца!". Вижте, не ми е за колата. Да, тя имаше огромна сантиментална стойност за мен. Да, тя вече няма да съществува заради едни пияни и дрогирани чичковци, които си помислиха, че разпределят паркоместата в Студентски град. Не ми е за финансовите загуби и щети, повече ми пука за злобата на тези хора, за лошото, което е в тях, за това че си мислят че ще останат безнаказани и искрено се надявам да не е така. Затова, че НЯКОЙ СИ си мисли, че има власт и може да се разпорежда с чужда собственост! Плаша се, хора, страх ме е. В какво се превръща нашето общество?", изля душата си госпожа Кълвачева-Катранкова.