Само в Lupa.bg: Майстор ужили семейство с 14 бона

Общество
20:45 - 28 Февруари 2021
5799
Само в Lupa.bg: Майстор ужили семейство с 14 бона

Пловдивчани изгоряха с 14 000 лева за ремонт на дома си, но в замяна получиха във всяка стая по нещо започнато, но недовършено. Lupa.bg получи сигнал от ужиленото семейство, които са платили за основно обновяване на дома си, но до ден днешен не е получило нито завършен дом, нито парите си обратно. 

Ето какво разказа мъжът за неприятностите около "ремонта":

Здравейте,искам да Ви представя един “господин”, а Вие преценете дали да му се доверите.
Поръчахме цяло обзавеждане на етаж от къща при него,уж беше с “препоръки”. Поиска 14 000 лева за работата. След взимане на размерите му преведохме 7 000 лева аванс по банков път. Срокът който даде да свърши работа беше два месеца. Малко преди крайния срок се обади, че ще идва да монтира. Оказа се обаче, че само една част. Така с времето имахме по нещо във всяка стая и нищо завършено. Тази процедура беше така още два или три пъти, като през това време му преведохме още 4 000 лв.( доста глупаво от наша страна, но си мислехме, че всички са коректни като Нас и няма да бъдем подведени и излъгани). И се започна едно лъжене и мотане, криене, блокиране и не вдигане на телефона.

В редките случаи, когато пишеше му изпращахме снимки на които се вижда как всичко е надрано,от всякъде се виждат и стърчат видий, кантирането е назъбено и отговора беше: -“Ще го оправим.” 80% от шкафовете ни нямат механизми, (за които ни поиска 500лв повече- пуш бутони, амортисьори...), а там където са монтирани не вършат никаква работа и половината панти вече паднаха. Вече почти година нямаме едно нещо завършено.

Шкафовете

Отдавна сме блокирани и не можем да се свържем с него. Това накратко е нашата история с г-н Петър Йовчев. Вие преценете за себе си, а ако имате нужда от повече информация, можете да се свържете с мен. Надявам се да не изпадате в нашата ситуация", пише младият мъж. 

Мъжът показва и преведените суми