Само в Lupa.bg: Мара Отварачката натирена от Мирослав

Пак развод - брак №3 на фолкаджийката изкара само година

Шоу
11:59 - 14 Ноември 2022
10637
Само в Lupa.bg: Мара Отварачката натирена от Мирослав

И Мирослав Соколов не издържа – бизнесменът изгони Мара Отварачката след само една година брак, научи ексклузивно Lupa.bg.

Фолкаджийката е изоставена преди повече от месец, но до момента разлъката успешно се пазела в тайна. Според приятелка на джуклестата певачка на Мирослав му писнало от претенциите на Мара, събрал си багажа и напуснал семейното жилище.

Така брак №3 на Отварачката завърши по очаквания начин – с раздяла, коментира дружката на фолкпевицата. „Малко хора могат да я изтърпят, затова и остави две неуспешни връзки зад гърба си“, призна аверката на Мара.

От първата официализирана връзка с Димитър Андонов пенсионираната певица има дъщеря Марая.

Благоевградският бизнесмен и пайнерката си казаха „да” преди 16 години, а бракът им изкара 5 лета. През 2015 г. силиконката отново отиде в гражданството и в църквата, но този път под ръка с бизнесмена Християн Гущеров, който вече се задоми с племейтката Светлана Василева, вече Гущерова.

Брак №2 на Мария Панайотова Кирова, каквото е истинското име на фурията, с любимият й „Мечо”, както тя обичаше да нарича Малкия Гущер, трая само 2 години.

Третият с Мирослав стана миналия август в Гърция по време на лятната им почивка. Миньончето казало „Да“ на бизнесмена на 22.08.2021 г., като датата й била „подсказана“ от личната й нумероложка, която я уверила, че четирите двойки са добър знак и символ на уважението и вечната любов.

Явно врачката е пуснала Мара по пързалката, защото година по-късно баровецът ѝ показал вратата и Отварачката отново е свободен електрон.

Иронията е, че броени дни след сватбата Мария и Мирослав бяха обявени за Двойка на годината. Съпрузите бяха удостоени с приза с решение на светски журналисти и след гласуване в инстаграм.

Двойката се бореше за статуетката заедно с Николета Лозанова и Ники Михайлов, Иван Христов и Ирина Тенчева, Златка Райкова и Благой Георгиев, Наум Шопов и Теа Минкова, Антония Петрова и Ивайло Батинков и Папи Ханс и Сара Драгулева.

На челната снимка: Мирослав е третият съпруг-беглец на Мара Отварачката