Само в Lupa.bg: Марс влиза в Козирог, четири зодии трябва да внимават!

Астрология
18:00 - 24 Януари 2022
19420
Само в Lupa.bg: Марс влиза в Козирог, четири зодии трябва да внимават!

На 24 януари Марс преминава от Стрелец в земния знак Козирог, където ще транзитира до около обяд на 6 март 2022 год. Козирог е знак, управляван от планетата Сатурн, казва астроложката Марги Паскалева, която изготвя дневни и месечни хороскопи за Lupa.bg.

Действието на Марс в този знак е силно – тук е в знак на екзалтация и влиянието му е по-позитивно по принцип. Марс в Козирог е по-мъдър, издръжлив и устойчив. Не действа така импулсивно и прибързано както в огнените и въздушни знаци. Но както винаги от изключително значение са аспектите между планетите. Марс в Козирог ще внася повече напрежение и стресови ситуации в периода 24.01 – 06.03.2022 год. при родените със Слънце, Асцендент или с друга по-неблагоприятна планета в личния хороскоп като Марс, Сатурн, Уран, Нептун или Плутон в знаците Овен, Рак, Везни и Козирог.

Не предприемайте рисковани действия и внимавайте за инциденти или неприятности. Грижете се за здравето си. Единствено при Козирозите влиянието може да бъде и по-положително, ако Слънцето по рождение и благоприятно аспектирано от другите планети в личния хороскоп. Съвпадът като аспект е най-силен в астрологията и ако имате добре аспектирано Слънце в Козирог в хороскопа си, имате големи възможности за развитие и успехи, за постигане на по-голям авторитет и за издигане на по-високи позиции в кариерата. „Машината“ се задвижва и всичко тръгва в своя естествен ход без пречки. Имате сили и енергия да „повдигате планини“.

Разбира се, всеки хороскоп и съдба са различни, но при всички случаи за Козирозите с хармонично аспектирано Слънце и за родените под знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби този период ще е много по-ползотворен.

В световен план вниманието и действията ще са насочени в този период повече към държавната и изпълнителната власт, към инфраструктурни промени, въвеждане на по-сериозен контрол, планиране на дългосрочни цели и използването на утвърдени във времето методи и средства за справянето с определени проблеми.

На дневен ред ще бъдат и важни теми, свързани с институциите, икономиката, строителството, пазарът на недвижимите имоти и други. В последните дни на февруари и през първите дни на март Марс ще бъде в съвпад с Венера и Плутон в Козирог. Този съвпад ще окаже силно влияние във финансово-банковият сектор – възможни са трусове на борсите, покачване курса на някои валути и на лихвените проценти в банките.

През последната седмица на февруари и първата на март звездите повишават опасността от падане на лавини и инциденти в планините, атентати, убийства / падане от власт на правителства или министри, пропадане в пропасти / шахти, изригване на вулкани, земетресения, срутване на земни маси или мостове, инциденти на строителни обекти, под земята (в мина, тунел, метро и т.н.) и други.

Препоръчително е в този период да се избягват пътувания на дълъг път и всякакви рисковани действия от страна на родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог.