Само в Lupa.bg: Мъжът на Теодора Духовникова гази закона (СНИМКА)

Общество
17:01 - 24 Юли 2020
28947
Само в Lupa.bg: Мъжът на Теодора Духовникова гази закона (СНИМКА)

Съпругът на известната актриса Теодора Духовникова - Стефан, блесна като типичен тарикат-нарушител на редица наредби и заповеди. Италианският ресторант, на който той е съдържател, в центъра на София, стана обект на масирано фейсбук възмущение, след като млада майка публикува снимка как управителите са си позволили да завземат нагло целия тротоар на ул. "Оборище". Явно г-н Духовников, който е известен ресторантьор, е забравил какви договори е подписвал с районната администрация, защото е оставил едва еднометрова пътека за разминаване. Името на заведението е Forno Cipollini.

Младата майка засне грозното изпълнение заедно с бебешката си количка, която е успяла да провре през тясната ивица, но едва след като е разбутала масите с насядалите десетки клиенти по тях. Освен това, както отбелязва, изобщо не са спазени предписанията за отстояние между тях от поне 2 метра, с което се нарушават всички заповеди, издадени досега от (вече бившия) министъра на здравеопазването Кирил Ананиев по предложение на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.

От коментари в социалните мрежи пък става ясно, че именно заради името си ресторантът бил известен като заведение на Духовников, макар той да е негов миноритарен собственик заедно с бизнесмен наиме Петър Димитров, сочи пък справката на Lupa.bg в търговските регистри.

"След опита ми да премина с количка и дете за ръка, разбутвайки клиентите помолих за разговор с управителя, който ми каза "да си ходя по пътя и да не преча на клиентите" с възможно най - грубия възможен тон. Ако не беше неговото отношение надали щях й да напиша този пост. Имам две обаждания в Столичен инспекторат за този казус. Къде е Община Оборище?", пише ядосаната майка, публикувала снимката на абсурдното си придвижване с бебешкото возило.