Само в Lupa.bg: Мбапе любил внучката на Силви Вартан (СНИМКИ)

25-годишната Ема Смет и футболистът са се разделили през април 2022-а

Шоу
19:33 - 19 Декември 2022
16508
Само в Lupa.bg: Мбапе любил внучката на Силви Вартан (СНИМКИ)

Малко национално перчене в стил „Северна Македония“ - футболната надежда на Франция Килиан Мбапе, може и да не е българин, но е бил интимен с внучката на българската с унгаро-арменски корени Силви Вартан, дочу Lupa.bg.

23-годишният нападател на ПСЖ и националния отбор до тази пролет е бил гадже на миската с артистични щения Ема Смет, която е внучка на Силви Вартан и легендарния ѝ съпруг Джони Холидей.

Ема Смет е родена на 13 септември 1997 г. във Франция. Красавицата е дъщеря на сина на Силви и Джони - Дейвид Холидей и модела Естел Лефбюр, има по-голяма сестра Илона. Наследницата на известната династия е пряка внучка на Джони Холидей и Силви Вартан. Детството на Ема е белязано от развода на родителите й през 2001 г.

Смет израства с майка си далеч от всякакво медийно присъствие. Ема има двама полубратя – Камерън, роден от връзката на баща й с Александра Пастор, и Джулиано – рожба на любовна афера майка ѝ с Паскал Раме.

Младото момиче завършва гимназията си в Нюйоркската гимназия, която завършва през юни 2015 г. След това продължава да учи дизайн в Лондон, където живеят баща й и мащехата.

Малко по малко тя излиза от сенките и започва да се показва в социалните мрежи. През май 2015 г. Ема Смет направи забележителна публична изява заедно с майка си на модното шоу на Dior.

През 2017 г. Ема тръгва по стъпките на майка си и сестра си с рекламна кампания на Mixa.

На 1 юли 2019 г. Ема Смет прави и дебюта си като актриса в сериала „Останете безразличен“ на TF1. Френските медии са заснели Ема и Килиан Мбапе няколко пъти през последните две години.

Смята се, че двамата са се разделили през април 2022, а и не е тайна, че в момента шоколадовият нападател атакува спалнята на 28-годишния модел Роуз Бертрам. Белгийската красавица има две деца от бившия играч на ПСЖ Грегъри ван дер Вийл.