Само в Lupa.bg: Миро Каризмата изпи парите на жена си

Алкохолните оргии на певеца излизали по 15 бона на месец

Легенди
14:46 - 10 Декември 2019
110609
Само в Lupa.bg: Миро Каризмата изпи парите на жена си

В неделя певецът Мирослав Костадинов, по-известен като Миро Каризмата, чистосърдечно си призна е ефир, че едва от няколко месеца се е отървал от тежка алкохолна зависимост. Русокосият добричлия цитира като основни фактори за житейския пирует новооткритата религия и здравословното си състояние, но истината е съвсем друга – Миро е бил на път да пропие до стотинка имането на заможната си съпруга Ели Златанов, научи Lupa.bg.

Двамата са заедно 13 години, като поддържаха отношения от разстояние, докато бизнесдамата живееше в Лондон. Запознават се след концерт на „Каризма”, а преди три лета се взеха на церемония в тесен кръг на о-в Корфу.

Булката на Каризмата върти твърде успешен собствен бизнес. Тя има ресторант в Лондон, за който се твърди, че е в Топ 5 на най-добрите на Албиона. Ели от години налива пари в кариерата на Миро, но по-голямата част от инвестициите отивали за алкохолните оргии на певеца, а не за музика.

Миро чистосърдечно разказва в ефир как е изпивал по торба пиячка на ден

Всъщност лъскавата Ели не е мома англичанка, а перничанка. Майка й Василка и до днес живее в миньорския град. Именно тя я предупредила, че ако продължават по този начин, Миро ще пропие всичко, което дъщеря й е спестила за последните 20 години.

В крайна сметка Златанов теглила чертата и установила, че издръжката на звездния лайфстайл на съпруга й излиза по 15 000 лева на месец. И му скръцнала със зъби, че или спира с пиянските изцепки и купоните с по няколкостотин души, или го оставя да се върне към обичайното си битие в столичните хомодружинки.

Миро се стреснал и наистина турил край на разгулния живот, поне за момента. Което само потвърждава слуховете, че е с Ели главно по финансови причини. Изпълнителят винаги е правил уговорката, че жена му не е неговата „голяма любов”. Бил практичен в емоционалната част. „Има хора, които много трудно си намират партньор, аз съм от тях”, твърди Миро. Е, поне си е намерил спонсор.