Само в Lupa.bg: Мистериозни самоубийства в рода на Ревизоро

Нещо за четене
12:28 - 26 Януари 2020
9266
Само в Lupa.bg: Мистериозни самоубийства в рода на Ревизоро

От десетилетия над рода на Ревизоро тегне злокобна участ, научи Lupa.bg. В семейството очевидно има някакво родово проклятие, защото и бащата, и дядото на Емил Димитров си отиват от тоя свят по един и същи начин – и двамата се самоубиват.

Това е твърде мрачна съдба, за да е просто съвпадение, убедени са земляците на новия екоминистър, който е родом от Перник. Самият Емил Димитров никога не коментирал темата, нито подробностите около трагичните събития в рода му. 

Стари познайници на фамилията вярват, че тук пръст имат някакви тъмни сили. Възрастни хора си спомнят, че предците на Ревизоро са имали много земи в близките села. А по нашите географски ширини разправиите за земи са най-често срещаната причина за магии и родови проклятия.

Извън мистичните обяснения обаче народни представители коментират, че в случая вероятно се касае за прекалено лабилна психика, която може да се предава и по наследство.

Познати на Ревизоро споделят, че той самият на моменти е доста странен и има екстравагантно поведение. То си пролича и при първите му изяви член на кабинета.

Депутати в парламента обаче отсега прогнозират, че ако се наложи пореден министър да изгори като бушон в това правителство, за да оцелее властта, това ще е именно Емил Димитров.