Само в Lupa.bg: ММА боецът Даниел Илиев пак гази закона с мерцедеса

У нас
13:30 - 23 Януари 2020
11815
Само в Lupa.bg: ММА боецът Даниел Илиев пак гази закона с мерцедеса

ММА боецът Даниел Илиев продължава да нарушава без капка свян и мисъл правилника по прилагането на Закона за движение по пътищата. Репортер на Lupa.bg засече наглия софиянец в сряда следобед със супертузарския му мерцедес в поредната груба изцепка.

Биячът се построи в средата на платното на столичната улица "Искър" в центъра на града, за да вземе ляв завой към бул. "Васил Левски" в посока Сточна гара. Там обаче светофарът разрешава преминаването едновременно на превозните средства и на пешеходците, а Илиев тотално отказа да отдаде предимство на няколко възрастни мъже и жени, а с подаване на газ подсказваше, че лимузината му според него трябва да мине първа.

В края на миналата седмица луксозното возило на стойност няколко стотин хиляди лева бе заснето паркирано на плочките на площад "Света Неделя". И то до знак, който е повече от ясен - "маркира началото на зона, в която е забранено както паркирането, така и престоят". 

Снимката беше публикувана от член на групата в социалната мрежа фейсбук - "Забелязано в София" и предизвика вълна от коментари. 

Дали Илиев смята, че тузарската регистрация В ВВВВВВ на автомобила му дава предимство и право да гази закона не е ясно, но е факт, че ММА-боецът не спира с прегрешенията.