Само в Lupa.bg: Най-умният българин се друса като клошар в автобус 9 (СНИМКИ)

Вечният шампион в "Минута е много" Димо Падалски съвсем се е запуснал, откакто е пенсионер

Любопитно
18:00 - 09 Август 2023
14800
Само в Lupa.bg: Най-умният българин се друса като клошар в автобус 9 (СНИМКИ)

Родният еквивалент на Стивън Хокинг и Илон Мъск, пенсионираният даскал по география Димо Падалски, беше забеляязан от репортер на Lupa.bg да се придвижва в окаян вид в автобус по столичната линия номер 9. Фаворитът на всички български многознайковци, който има повече победи в "Минута е много", отколкото Тити Папазов - остригани гаджета, хич не мязаше на един от най-умните нашенци, а по-скоро на окаян скитник.

Макар никога да не е бил известен със стила си, поне докато беше активен учител по география в столичната природоматематическа гимназия Бай Димо все пак спазваше някакъв код в облеклото. Откакто миналата година обаче навърши години за пенсия, май съвсем се е запуснал.

В превозното средство Падалски на висок глас обсъждаше с друг неугледен страец международното положение и войната в Украйна, като ясно даваше да се разбере, че симпатиите му са строго на страната на миротвореца Владимир Владимирович.

Противно на очакваното от телевизионните му изяви и вида му, опитният учител всъщност не е стар ерген, а се радва на съпруга и прясно навършила пълнолетие дъщеря. Вероятно бързаше към тях, защото в един момент рязко прекрати разговора, скочи и се изхлузи пред средната врата на автобуса.