Само в Lupa.bg: Найо Тицин и Джиджи подновиха брачния си обет

През ключалката
14:10 - 18 Ноември 2019
8376
Само в Lupa.bg: Найо Тицин и Джиджи подновиха брачния си обет

Звездната двойка Александрина Пендачанска и Найо Тицин са подновили брачния си обет 22 години след като станаха законно семейство, научи ексклузивно Lupa.bg. Световноизвестната оперна прима и журналистът, продуцент и пиар направили това в края на лятото в Париж само пред децата си и близки познати, а тази година си спретнали и сватбено пътешествие в добре познатите им Франция, Италия и Израел. Напук на слуховете, че са разделени и дори разведени Найо и Джиджи, както приятелите и близките галено наричат певицата, демонстрират перфектни семейни отношения и се радват на любовта си.

Ексцентричната светска двойка съвсем спонтанно решила отново да си каже „Да”, този път с размяна на малки романтични подаръци под Айфеловата кула. Найо Тицин и Александрина Пендачанска от години живеят в Париж, тъй като професионалните ангажименти на певицата са свързани с изяви във Франция, Италия и в други европейски страни и от столицата на любовта й е по-лесно да пътува.

Семейството познава Западна Европа като пръстите на ръцете си, защото заедно с децата често си спретват пътешествия из европейските държави. Франция, Италия и Израел обаче си оставали любими дестинации на Александрина, Найо и двете им дъщери Валери-Виолета и Сара-Мария Найо-Тицин Нейкови. Затова журналистът и певицата през лятото обиколили някои от добре познатите им места. Те обаче символично нарекли пътешествието си „сватбено” и се чувствали съвсем като младоженци. Всъщност идеята за подобен воаяж се родила покрай друга кръгла и сериозна годишнина – 30 години откакто някогашните съученици решили да заживеят заедно.

Найо Тицин и Александрина Пендачанска заедно с дъщерите си на морско пътешествие

Имало и още една основателна причина за нова сватба - по време на истинската си на 1 май 1997 г., Найо Тицин и Александрина Пендачанска имали само една обща снимка. Толкова били въодушевени от купона и от победата на СДС по време на току-що отминалите предсрочни парламентарни избори, че двамата просто забравили да се щракнат за спомен. Нищо, че на сватбата имало много колеги на Найо - журналисти и фоторепортери, но те просто не си носили фотоапаратите. А и тогава заради свръх заетост на Тицин, който по онова време е политически репортер в БНТ, той не могъл да замине на сватбено пътешествие с любимата си. Сега тази грешка била поправена. А за да бъде обетът им още по-специален Найо и Александрина отишли и в града на трите религии - Йерусалим, където се помолили и на Стената на плача, оставайки специални бележки между камъните.

Найо и Джиджи са ученическа любов. Освен че са връстници – и двамата са родени през 1970 г., те учат заедно в музикалното училище в София и се познават от първи клас. Само преди дни популярният журналист и някогашен пиар на Иван Костов публично се обясни в любов на половинката си. Той направи това в предаването „БНТ на 60”, като пред цяла България показа халката, която вече носи 22 години. И обяви, че двамата с Пендачанска много се обичат и че са щастливи заедно.

Четиримата обичат да пътуват заедно


Найо Тицин твърди, че двамата със съпругата му не са си омръзнали, макар че на практика са заедно цял живот, и искат да остареят заедно. Преди няколко години той засне и филм за Александрина Пендачанска, наречен "Да разкриеш Саломе". Превъплъщението й в Саломе в едноименната опера на Рихард Щраус й е донесло най-много емоции на сцената, според признанието на самата оперна дива.

Дъщерите на Тицин и Пендачанска напълно одобрили решението на родителите си и много се радвали. Както е известно децата на звездната двойка имат дълги и ексцентрични имена. Голямата щерка - Валери-Виолета, която е на 20 години, е кръстена на двете си баби - Валери и Виолета. Малката, родена на 15 август - Голяма Богородица, пък носи името Сара-Мария. Те имат и две фамилии - Тицин Нейкова, тъй като баща им носи фамилията на майка си Тицин, но реално е Нейков по баща.