Само в Lupa.bg: Нана Гладуиш се бори за $1 млн. от томбола (СНИМКИ)

Личности
11:33 - 12 Ноември 2020
6136
Само в Lupa.bg: Нана Гладуиш се бори за $1 млн. от томбола (СНИМКИ)

Нана Гладуиш таи надежди да удари 1 милион долара от лотария. Приятелка на тв водещата призна пред Lupa.bg, че има шанс Нана да е един от късметлиите, получил билет за участие в томболата за спечелване на $1 млн. от промоцията на Dubai Duty Free „Милениум милионер”.

Нана напуска турнира за важен видеоразговор

Единственото условие да посегнеш към пачките „зелено” е да си притежател на билет за тенис турнира Sofia Open 2020. Нана и без това вече взима дейно участие в надпреварата, тъй като е част от дамското жури, което  избра „Мистър Sofia Open 2020“.

Към вота на феновете кой е по-по-най бяха прибавени и гласовете на шест популярни българки - водещите на Нова телевизия Гала и Нана Гладуиш, певиците Поли Генова и Маги Джанаварова, „златното момиче“ Християна Тодорова и пеещата актриса Деси Тенекеджиева. Красавиците решиха, че на турнира тази година най-красив участник е Николоз Басилашвили.

Междувременно обаче Нана искрено се надява, че може да удари голямата печалба от лотарията „Милением милионер”. Всички, закупили билет за петото юбилейно издание на турнира в София, участват в жребия за излъчване на двамата щастливци.

Имената на късметлиите ще бъдат обявени в деня на финала на Sofia Open 2020 - 14 ноември (събота).  Тогава ще научим дали птичето ще кацне на рамото на чаровната Нана.

Снимки: Lupa.bg