Само в Lupa.bg: Наш мултимилионер заразен с коронавируса

Състоянието на бизнесмена е стабилно

Топ
16:45 - 17 Март 2020 (обновена)
12320
Само в Lupa.bg: Наш мултимилионер заразен с коронавируса

Един от най-богатите българи е бил диагностициран с коронавирус, научи сензационно Lupa.bg. Информацията ни бе потвърдена от двама източници, пожелали анонимност.

Мултимилионерът е бил посетен късно снощи в имението си от екипиран медицински екип. Според някои е бил изведен от къщата с линейка и откаран в частна столична болница, но според други е оставен за домашно лечение, тъй като състоянието му не било тревожно. По-рано той е дал положителна проба за Covid-19. Съпругата му също е тествана, но нейната проба е отрицателна. Тя обаче е с двустранна пневмония.

По-късно стана ясно, че бизнесмена е хоспитализиран в болница "Софиямед". В момента частната клиника е отцепена от РЗИ и полицията.

Lupa.bg не е упълномощен да разкрие името на бизнесмена - това може да направи само той, ако прецени. Според наш източник, информация за богаташа е постъпила и в Извънредния щаб на ген. Мутафчийски. По време на редовния брифинг във вторник следобед от Щаба потвърдиха, че в болница "Софиямед" е настанен пациент, заразен с коронавирус.

Милионерът най-вероятно е бил заразен по време на свое пътуване в чужбина в началото на месец март. 

Б.р.: Малко след 18 часа във вторник бизнесмена Кирил Домусчиев разкри, че става дума за него. Той призна сам на страницата си във Фейсбук, че е заразен с Covid-19. Следете останалите публикации по темата в Lupa.bg