Само в Lupa.bg: Незаконно свиждане! Руса манекенка посети азер в боксовата зала на затвора

Разследват двама шефове, че са организирали срещата

Новини
15:10 - 29 Юли 2024
4785
Само в Lupa.bg: Незаконно свиждане! Руса манекенка посети азер в боксовата зала на затвора

Нов скандал се развихри в момента в Софиийският централен затвор, научи Lupa.bg от свои хора зад решетките. Нерегламентирано свиждане са уредили двама от шефовете на пандиза за азърбайджански бандит, който в престъпната йерархия не стоял по-надолу от Евелин Банев - Брендо. Руса манекенка си е направила свиждане с бандита в боксовата зала на затвора, където достъпът на външни лица е строго забранен. 

Затворникът е много силна фигура, казва се Маргумет. Той дълго време живял в собствено имение в Дубай, издирван е с червена бюлетина от Интерпол и е заловен у нас, предстои му екстрадиция. Твърди се, че е "ВОР ЗАКОНА" (Над закона) в руската мафия. Чичо му е една от най-големите сили в най-мощната престъпна структура на Русия.

Медията ни обаче няма информация какво точно се е случило със сексапилната блондинка на ринга. Според лишени от свобода, за да се осъществи това свиждане, е взета огромна сума пари на ръка. 

Мъж и жена, на които Lupa.bg ще спести имената, са съдействали мадамата да влезе в затвора. Според лишен от свобода, визитата става чрез съдействие от СДВР шеф, като единият от организаторите веднага си е пуснал болнични за предстояща операция, след като разбрал, че ще го разследват. 

Същите две лица показвали голям стандарт на живот, като се говори, че взимали пари да уреждат по-лек престой на осъдените затворници. 

Lupa.bg ще продължи да ви информира за скандалите в родните затвори.