Само в Lupa.bg: Ники Михайлов гощава „Лудогорец” напук на карантината

Футболистите от Разград пируват в боянската кръчма на вратаря, докато чакат пробите за коронавирус

През ключалката
16:34 - 29 Февруари 2020
6548
Само в Lupa.bg: Ники Михайлов гощава „Лудогорец” напук на карантината

Тимът на „Лудогорец” в момента яде, пие, пуши и се весели в ресторанта на Ники Михайлов, разположен в базата на Българския футболен съюз (БФС) в софийския кв. „Бояна”.

Изглед от кръчмата на Малката Перука

Само пред Lupa.bg очевидец на патакламата разкри, че футболистите на Кирил Домусчиев въртят як купон, докато уж са под карантина след завръщането им от Италия, където паднаха от „Интер” за Лига „Европа” пред празни трибуни.

„Карантина?! Сигурно се шегувате – базата на БФС трябва да е изолирана, докато излязат пробите на лудогорци, но нищо такова не се случва. В момента ресторантът е пълен, персоналът е на нокти от навалицата клиенти, за капак деца ритат топка на терена! Само си представете, че един от разградчани носи опасния вирус? Заразата ще плъзне за часове, ама на кого му пука… Важното е на Малката Перука да му върви бизнесът”, ядоса се читателят на Lupa.bg.

Базата на БФС в „Бояна“, където в момента тече купонът на разградчани

Според официалната информация „Лудогорец” е под карантина в базата на БФС и двубоят с „Арда” Кърджали в неделя е отложен за 18 март. Новината съобщи Гошо Гинчев, председател на Спортно-техническата комисия на БФС и съветник на министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Заради карантината и футболният съюз няма да работи.

„Лудогорец“ падна от „Интер“ пред празни трибуни заради коронавируса

Ако няма положителни проби, двубоят с „Левски” за купата ще се играе по програма в четвъртък. Очакват се да излязат пробите на шампионите за коронавирус, което може да се случи в началото на идната седмица.

Дотогава обаче, вместо под реална изолация, лудогорци пируват като за световно в кръчмата на Ники Михайлов.