Само в Lupa.bg: Никой не може да познае Митьо Очите в Бургас

Някогашното страшилище се разхожда небрежен с торбичка в ръка

Новини
17:45 - 05 Март 2024
14165
Само в Lupa.bg: Никой не може да познае Митьо Очите в Бургас

Тежките болести са скапали голямата крими фигура Димитър Желязков, известен на всички като Митьо Очите. Някогашното страшилище сега се разхожда с торбичка в ръка и никой не може да го познае.

Криминалисти от града заявиха пред Lupa.bg, че Очите изобщо не мислил вече за бизнес и пари.

Здравата едно време личност, от която трепериха всички дилъри по морето, сега искал спокоен живот. Той дал всичко на наследниците си и често е забелязван да се разхожда небрежно с торбичка в ръка, да сяда на някоя слънчева пейка и да се наслаждава на спокойния си живот.

Димитър Желязков, известен още като Митьо Очите, излезе на свобода преди около година. Апелативните магистрати оставиха в сила променената мярка от "домашен арест" в "парична гаранция" в размер на 20 хил. лв. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване и протестиране.

Желязков, който беше екстрадиран от Турция, и още 12 души, бяха предадени на съд по обвинение за организирана престъпна група, изнудване, принуда чрез заплахи, палежи и разпространение на наркотици. Той е обвинен за ръководител на групата, действала в периода 2013-2018 г.

В момента обаче Митьо Очите е най-примерният човек по бургаското Черноморие, кълнат се ченгета от този район.