Само в Lupa.bg: Новата изгора на Руди Гела родила в Плевен!

Младото семейство успяло да съхрани няколко месеца в тайна хубавата новина

Нещо за четене
18:00 - 03 Април 2024
7162
Само в Lupa.bg: Новата изгора на Руди Гела родила в Плевен!

Новородената дъщеричка на Радостин Василев проплакала за първи път в частна плевенска клиника, научи Lupa.bg. Юристът, който през септември се ожени за втори път, решил да предпази новата си любов Мирела от хорските очи и клюки, затова взел решението детенцето да се роди далеч от София, където нямаше да успеят да запазят личното си пространство и новината много бързо щяла да изпълзи по медиите.

Мирела Василева е родом от Велико Търново и двамата имали известни колебания къде да бъде извършено раждането, но в крайна сметка везните наклонили към Плевен, откъдето е Руди Василев. В града той се радва на голяма популярност и има стабилни връзки от едно време, още преди да се пресели в София.

Затова и Василев разчитал на морала и приятелството на свои близки лекари-гинеколози, които помогнали всичко да бъде наред с двете му дами, които към днешна дата са най-близо до сърцето му.

Съвсем наскоро щастливата мама Мирела събра най-близките си приятелки и в елитно столично заведение, за да отпразнуват ритуала погача за орисване с късмет и здраве за малката Рая.