Само в Lupa.bg: Новата на Благо Джизъса си го татуира (Снимки)

Нещо за четене
22:40 - 05 Юни 2022
17763
Само в Lupa.bg: Новата на Благо Джизъса си го татуира (Снимки)

Има едно нещо, което е запазена марка за жените на Благой Георгиев-Джизъса - всички те си татуират името му, когато се залюбят с него. Е, дойде ред на поредната му любима, която си нарисува две сърца и изписа името на Благой на рамото си, видя Lupa.bg. Полина и бившият футболен национал на България гордо демонстрираха новата придобивка на кожата на младата тунингована красавица. 

Бившият на Златка Райкова бе засипан от подигравателни коментари и критики, че всичките му жени се рисуват и след 1-2 години трябва да се чудят какво да правят с надписа и името на вече бившия си. 

"После ще трябва да прави ръкави" - коментира последовател на Джизъса, визирайки как Поли ще заличи в бъдеще татуса.

Lupa.bg припомня, че първата любима на Блажко Христина, която му роди цели две деца, написа „Благо“ на външната част на дланта си. Георгиев, който едва ли за някого е тайна, че си пада по трайните рисунки, също не пропусна да засвидетелства чувствата си към Христина. На същото място и той беше изписал името на любимата жена.

Следващата любовница на гелосания мачо си татуира името на Благой на рамото си. Разбира се, едва ли се съмнявате, че 40-годишният полузащитник отвърна със същия жест и рисунка.

Рамото на Лияна

Историята се повтори с първата законна съпруга на осеменителя - татарката Есмер Омерова, а Благо я почете с няколко рисунки.

Есмер

Благо беше много щедър и написа няколко пъти името на любимата си

След това екс футболистът намери свободно място по кожата си и написа името на любимата си Златка Райкова и датата 13.08.2018, когато започна връзката им. 

"2 години заедно. Любов, да оставим другите да говорят или по-точно да злословят. А ние си знаем", написа към кадъра Благой Георгиев. 

Последният татус на Джизъса бе с името на Златка

Днес този пост липсва в социалните мрежи, а татусте с имената на бившите на мачото са заличени. Мадамите също махат рисунките и името на бившия си, след като приключи връзката им. Единствено Златка Райкова не сглупи да си направи трайна рисунка върху кожата. При Благой е ясно - докато е с нова жена си татуира името й, а после то бързо изчезва след края на връзката им, която най-често е с продължителност 2 години.