Само в Lupa.bg: Охранителят, ръгал се с нож в "Мол София”, е имал паник атака

Крими
16:13 - 20 Май 2020
3859
Само в Lupa.bg: Охранителят, ръгал се с нож в "Мол София”, е имал паник атака

36-годишният служител на Главна дирекция "Охрана", който посегна на живота си на паркинга на "Мол София", е изпитвал панически страх от коронавируса. Постоянно имал опасения, че е заразен и затова, често се е тествал за COVID-19, разказаха пред Lupa.bg негови колеги.

„Получил е паник атака заради мислите му за вируса. Вкарал се е във филм”, смятат служители на ведомството, в което работи мъжът, опитал да се самоубие.

Най-вероятно параноята се е отразила на личните му отношения. Както вече Lupa.bg писа охранителят имал проблеми с жената, с която живеел на семейни начала. Идвали й в повече неговите панически изблици и го предупредила, че ако продължава да си внушава, че е болен, ще го напусне.

Първият човек, на когото позвънил служителят на Данаил Кирилов след опита си да се самоубие, е именно приятелката му. Разказал й, че си е нанесъл над 50 прободни рани в областта на гърдите, ръцете и корема.

Мъжът е бил откаран незабавно в "Пирогов", настанен е в реанимацията на болницата с голяма опасност за живота. Част от прободните рани са засегнали черния му дроб.