Само в Lupa.bg: Отец Братоев пак отваря кръчмата! (СНИМКИ)

Звездата от "Голямото преследване" се замогна, прибира по 6 бона в Нова ТВ

Шоу
15:16 - 13 Юни 2023
7306
Само в Lupa.bg: Отец Братоев пак отваря кръчмата! (СНИМКИ)

Видният столичен умник и звезда в шоуто на Нова ТВ "Голямото преследване" - протодякон Любомир Братоев, се възползва от края на снимките, а да започне летен ремонт. Тежкотонажният поп и специалист по древна история беше изловен от буден репортер на Lupa.bg да мъкне тежка каса с инструменти към кръчмата си на столичния булевард "Мадрид", която явно пак ще отвори врати скоро.

Любо, изтупан в къси гащета и тениска на рок бандата "AC/DC" пуфтеше под тежестта на уредите и собствената си маса, която видимо гони 140 кила. Това обаче не му пречеше всеотдайно да върши работа колко цяла бригада наемници.

Братоев сам се определя като инженер, пътешественик, шофьор на такси, ресторантьор, рокер, капитан на кораб до 40 бруторегистър тона, журналист и екскурзовод. Кръчмата му "Подуянски кестен" фалира още преди пандемията, но явно отчето е събрал някой лев от телевизионните си участия, за да я отвори наново.

Според запознати от ТВ средите хонорарът на Братоев в "Голямото преследване" е около 300 лева на предаване, независимо дали излиза пред камера. Което се закръгля на приятна месечна сума от около 6 бона.