Само в Lupa.bg: Откраднатото бебе от човек на Местан - укривано от бабата

Майката Берна Якубова моли мъжа си за бърз развод, той шикалкави

Общество
23:19 - 15 Септември 2019
19114
Само в Lupa.bg: Откраднатото бебе от човек на Местан - укривано от бабата

Бебе Азалия, което майка му Берна Якубова от Шумен издирваше, се намери. Малката наследница на лидера на ДОСТ на Лютви Местан в Шумен Бюлент Хасанов обаче е под "закрилата" на баба си Фатима и майката няма право да я вижда. Както редакцията на Lupa.bg първа писа, детето е незаконно укривано и отнето от семейството на Хасанов, който е в тежък развод с майката Берна Якубова. 

Ето какво написа тя след като разбра къде се намира рожбата й, обявена за общодържавно издирване: 

"Азалия за съжаление отново е при баща си, поради факта, че нямаме официален развод към днешна дата и правата ни са равни. В негово отсъствие са мои на 100% и за да не упражня родителските си права над Азалия, бе укрита от бабата. Аз бях длъжна да живея седмица под огромен стрес, докато се завърне Бюлент Хасанов от чужбина и "разреши на майка си" да се появи с бебето ми".

Якубова твърди, че съпругът й бави умишлено всички покани и документи, за да се случи разводът между двама им цивилизовано. "Бебето с бабата бяха открити в гр. Русе у 1-ва братовчедка на Бюлент! Всички съучастници в тази подла игра са и ще бъдат подведени под съдебна отговорност! Това трябва да спре и аз нямам никакво намерение да премълчавам от сега нататък", пише разтреперана майката на малката Азалия.