Само в Lupa.bg: Първа снимка на Благо Джизъса с новата му любов

Джизъса вечеря с Ивана и баща й Ванко 1 в Пловдив, връзката е вече официална

Шоу
21:29 - 24 Август 2023
29292
Само в Lupa.bg: Първа снимка на Благо Джизъса с новата му любов

Появи се първата снимка на Благой Иванов с новата му приятелка - дъщерята на Ванко 1 Ивана Главчева. Футболистът и красавицата се щракнаха заедно с прочутия рапър, докато вечерят в един от най-сияещата си щерка и кандидат-зетя и блажено пуши пура на трапезата на терасата на ресторанта.

Както Lupa.bg пръв съобщи още преди 3 месеца, Джизъса е яко хлътнал по красивата пловдивчанка. Първоначално той отричаше да има връзка с нея, но после призна увлечението си, без да й съобщава името.

В тв интервю Благой призна, че е много влюбен, но не желае да говори пред медиите за Ивана. "Всичките ми досегашни връзки бяха много публични, което в крайна сметка навреди на отношенията ми. Любовта е свещено чувство, нека си остане за нас двамата", аргументира се Джизъса. Според източник на Lupa.bg, за това е настоявала и Ивана, и баша й Ванко 1. Рапърът предупредил Благой, че ако нарани детето му, ще си изпати. Все още не е ясно дали и тази авантюра на футболиста ще приключи с брак.

Иначе Благой вече живее официално с красавицата в Пловдив, но редовно идва и до София с нея. Двамата бяха на море и в Гърция, на о. Тасос. До този момент обаче в медиите не се появяваше нито една тяхна обща снимка. На практиката този кадър е първото официално потвърждение, че двамата са заедно.