Само в Lupa.bg: Първата жена на Борисов трепери от бунтовете в САЩ

Новини
13:50 - 12 Юни 2020
7153
Само в Lupa.bg: Първата жена на Борисов трепери от бунтовете в САЩ

Първата съпруга на премиера Бойко Борисов и майка на единственото му дете - д-р Стела Георгиева, преживява истински ужас отвъд Океана заради нестихващите размирици на расова основа след убийството на цветнокожия Джордж Флойд.

Няколко десетилетия вече красивата офталмоложка живее в Калифорния, която не бе подмината от вандалските прояви на негрите. Тя обаче, за разлика от повечето си приятели - демократи, намира бунтовете и техните най-фрапиращи измерения за уродливи, като ги осъжда. И не крие негативните си емоции срещу инициаторите на погрома, насъсквани, както се разбра, предизборно, от представители на Демократическата партия. 

Д-р Георгиева рядко публикува мнението си в социалните мрежи, но случващото се в цяла Америка я накара да напише наскоро следното послание: "Справедливост и правосъдие трябва да се търси и за това", като пусна един от най-бруталните видеоклипове, циркулиращи в мрежата, за "черното отмъщение". 

Иначе брюнетката признава, че все още се намира в социална изолация заради епидемията от COVID-19, като от профила й във фейсбук става ясно, че спазва стриктно всички мерки, включително препоръчаните от българския Национален оперативен щаб. А за да е по-леко преминаването през самотата, д-р Георгиева се радва на кучетата си Айра и Бетина - до дългоочакваната среща с внуците си Бойко и Иван на родна земя - първородни и за нея, и за премиера Борисов.