Само в Lupa.bg: Перуката не понасял Николета!

Името на внучката го размекнало, Михайлов не изтрезнял четири дни

Спорт
12:40 - 20 Март 2024
10220
Само в Lupa.bg: Перуката не понасял Николета!

Бившият президент на БФС Борислав Михайлов, който дни преди конгреса стана дядо, не понасял снаха си Николета Лозанова, научи Lupa.bg. Бившият вратар на националния отбор и Левски органически я мразел, но едно нещо малко намалило ненавистта му към нея - името на внучката му Борислава.

Николета Лозанова направи сина на Перуката - Ники Михайлов, баща за първи път на 10 март.

Радостта в родата била толкова голяма, че празненствата продължили няколко дни, което едва ли учудва някого. Ники М. събрал най-близките си авери и в ресторанта на базата в Бояна, който той стопанисва от доста време, се завихрил як купон.

Както и на последния рожден ден на Борислав Михайлов, когато не беше препоръчително да се внасят телефони и да се снима, този път директивата била същата. Дядото се поотпуснал и танцувал като луд - още нещо, което едва ли ще изненада някого, а в продължение на четири дни пиел от сутрин до вечер и не изтрезнявал от радост.

Михайлов - старши дойде почерпен и на конгреса на БФС на 15 март, а след гласуваната му оставка, той си тръгна веднага след първата пауза и повече не се появи.