Само в Lupa.bg: Петър Хубчев взриви първата скрита бомба на "Герена"!

Феновете вече са на нож с новия наставник заради вратарския проблем в клуба

Спорт
17:32 - 30 Май 2019
3028
Само в Lupa.bg: Петър Хубчев взриви първата скрита бомба на "Герена"!

Петър Хубчев още не е поел кормилото в Левски и проблемите му започнаха. Наставникът загуби в началото една от най-важните части от клуба - феновете.

Първата скрита бомба вече е взривена, научи Lupa.bg. Петър Хубчев не е желан от агитката на сините, а това е публична тайна. Преди години двете страни влязоха в открита словесна престрелка, която се разми във времето.

Сега нещата стоят по друг начин - Хубчев дойде на "Герена" с протекции свише, а още със стъпването си, той разкара един от любимците на Сектор "Б" - вратарят Димитър Иванков.

Един от доводите на героя от САЩ`94 да махне юношата на Левски, е, че Иванков има проблеми с алкохола и не се пести, когато седне на маса, а това не се нрави на Петър Хубчев, който е режимлия и човек, изграден до голяма степен като професионалист в немската школа, където направи име.

Бившият национален селекционер обяви още преди това, че ще дойде на "Герена" с целия си щаб, който включва доверените му хора от престоя му и в Берое - Армен Амбарцумян и Левон Апкарян, както и Георги Донков, който пък е кадър на школата на Левски.

Публиката негодува, а мнозина вече виждат нов случай "Ивайло Петев", когато той беше съблечен на "Герена" при първата си пресконференция и не успя да запише и час начело на Левски.

"Смяната на Иванков с Амбарцумян явно е много важна за професионалист като Хубчев. Явно това е жизненоважно, за да може отборът да играе офанзивен футбол, какъвто Хубчев "очевидно" изповядва. Да си треньор, който определено не е искан в Левски от привържениците му и да си позволиш това - е или извратено, или просто глупаво", коментира един от феновете на сините във форумите на клуба.

Друг беше още по-кратък: "Първият автогол на Хубчев!"

Ръководството на клуба прави всичко възможно, за да задържи в отбора и сина на президента на БФС и в същото време национален страж - Николай Михайлов. Юношата на Левски се дърпа, тъй като е започнал да извива ръцете на шефовете за по-голяма заплата - поне такава, каквато е и на Валери Божинов, научи Lupa.bg.

В момента Михайлов-младши получава по 15 000 евро на месец, но е поискал 25 000 - нещо, което шефовете на сините не са очаквали и сега трябва да умуват какво да направят, за да го задържат, а в същото време и да тушират напрежението в съблекалнята.

Приближени до постоянното присъствие до "Герена" коментираха, че нервите на Петър Хубчев могат и да не издържат, ако това посрещане "на нож" продължи и в първите срещи на Левски за новия сезон. Като нищо бившият селекционер на лъвовете да се разсърди и да си тръгне, но неустойката му в договора е доста солена. Слуховете твърдят, че е 850 000 евро.