Само в Lupa.bg : Плашат с отвличане децата на Наталия Гуркова

Актуални новини
14:40 - 08 Май 2019
3641
Само в Lupa.bg: Плашат с отвличане децата на Наталия Гуркова

Наталия Гуркова се завърна окончателно в България след показния разстрел на съпруга си – диамантения крал Джордже Михалевич. За легендарната миска обаче драмите не са приключили – по петите й са бивши ортаци на покойния черногорски бизнесмен, които си търсят седемцифрена сума в зелено и заплашват да посегнат на децата на красавицата, ако не им се издължи, научи Lupa.bg.

Хубавицата винаги се е хвалила, че живее като принцеса в Южноафриканската република, където има бутик за диаманти, а мъжът й – печеливш  бизнес, но истината се оказа доста по-различна.

В последните години бизнесът на Джордже удари дъното, като през 2016 г. три негови имота и брониран „Мерцедес”, струващ близо 1 милион долара, бяха конфискувани заради невъзможността му да погаси финансовите си дългове.

Черногорският бизнесмен беше известен зад граница с връзките си в ъндърграунд средите. Преди 5-6 години дори се стига до арестуването му с обвинение, че укрива издирвания за данъчни измами Хуан Майер. Името на Джордже нашумя в местните медии и покрай приятелството му с чешкия милиардер и престъпен бос Радован Крейчир. Именно той беше сред най-упорито спряганите за поръчители на убийството на Михалевич миналия септември.

Според наши източници, Гуркова и отрочетата й са в опасност заради невърнат дълг от $ 6 милиона на сръбски мафиот. Преди няколко години опасният бандит вече е правил опит да отвлече Наталия в центъра на Йоханесбург, но Джордже успял навреме да оправи нещата. Сега обаче него го няма и миската е оставена на милостта на контрагентите му.

„Не знам нищо за никакви милиони, Джордже ни остави толкова пари, че да изуча децата и да им задоволявам основните потребности. Всички истории, че се е занимавал с наркотици и оръжие, са абсурдни. Той беше бизнесмен”, твърди Наталия.

Въпреки това Гуркова обмисля да наеме охрана за себе си и децата си, или да се премести при свекърва си в Сърбия, докато бурята отмине.