Само в Lupa.bg: Пловдивска красавица върнала Бруно Акрапович

Спорт
11:38 - 07 Април 2022
11770
Само в Lupa.bg: Пловдивска красавица върнала Бруно Акрапович

Млада красавица е причината Бруно Акрапович отново да се върне в България, научи Lupa.bg. Босненският специалист разтрогна договори си с Шкендия Тетово, а преди дни фенове на Локомотив Пд са го забелязали из улиците на Пловдив.

Акрапович е спряган за треньор на черно-белите, които той води между 2017 и 2020 години, и спечели две Купи ан България и една Суперкупа на страната. След това за кратко беше наставник и на ЦСКА, но собственикът на тима Христо Крушарски прием преминаването му на "Армията" като предателство, което според слуховете под Тепетата, още не е простил.

Любовта между Бруно и българката пламнала още по време на престоя му на "Лаута", а страстите не утихват, дори напротив. 54-годишният Акрапович постоянно се чувал със своята любима и обещал, че ще направи всичко възможно, за да се върне в България. Той не държал да бъде треньор у нас, а да вземе възлюбената си и доста по-млада от него дама, там където ще упражнява професията си, но девойката все още не била решена на този ход.

Бруно Акрапович правел скъпи подаръци на красавица, подарявал й цветя във всеки удобен момент и я глезил по всички възможни начини.

Сега, когато наставникът на смърфовете Александър Тунчев хвърли оставка, се отваря изключителна възможност Акрапович да поеме пак отбора и бъде постоянно със своята любима, която вече няколко години задържа интереса му.