Само в Lupa.bg: По морето пропищяха от украински "масажистки"

Свят
16:56 - 01 Април 2022
14438
Само в Lupa.bg: По морето пропищяха от украински "масажистки"

Млади украинки, които нахлуха на българска територия, бързо се ориентираха в обстановката и започнаха дори вече работа. Дамите предпочитат морските дестинации, не мислят дори да се насочват към столицата или други градове от вътрешността на страната, тъй като са наясно, че сега идва урожаят по време на летния период. Голяма част от красавиците вече започнаха работа в различни заведения за бързо хранене, но болшинството са насочени към студията за масажи, макар и да не са квалифицирани, научи Lupa.bg.

Украинките се славят като едно от най-разкрепостените жени, заедно с рускините и полякините, на които се носи славата от миналото и в днешно време.

Хора от бранша пропищяха от тях, макар да е минало съвсем малко време от настаняването им, тъй като младите момичета от Украйна не се притесняват да изпълняват всевъзможни желания на клиентите, а собствениците на масажни студия доволно потриват ръце.

Една от най-търсената услуга от българските мъже е "масаж с освобождаване", а цената наистина е добра - варира от порядъка на 160 до 220 лева, а в някои студия и повече, но това зависи и от рейтинга им. На този етап собствениците им разчитат повече на оборот, но със сигурност чакат с нетърпение летния сезон, когато много хора ще плъзнат по морето и ще се възползват от услугите.

"Разбира се, все още никой не си прави никакви сметки, тъй като не може да се предвиди от сега дали сезонът ще е силен, но на този етап работата върви", призна бизнесмен от бранша.

С нахлуването на украинките много кинезитерапевти, учили и завършили тази специалност, пропищяха, тъй като работата им драстично намаляла.

"Почти не можем да хванем ръка от тях. Отливът е голям, усеща се веднага. Но просто ние няма как да се конкурираме с тези момичета - те предлагат различни от нашите услуги, т.е. дават определени бонуси, а мъжете предпочитат именно това, хвърлят се като невидяли!", разказа пред Lupa.bg собственик на масажно студио в Бургас.

Оказа се, че и във Варна не е по-различно положението.

Всеизвестен факт е, че в Украйна обикновено дамите харесват мъжете и дори ги спират на улицата, хващат ги за ръката и общо взето нямаш право да й откажеш секс.

В Киев, Донецк и Харков сексът е издигнат в култ, а той върви ръка за ръка с пиенето, което местните жени обожават, може би защото ги кара да бъдат още по-разкрепостени.