Само в Lupa.bg! Побоят в Батановци - заради момиче или дрога

18-годишният младеж отказал да подаде сигнал в МВР за мелето

Ексклузивно
13:05 - 16 Декември 2019
4116
Само в Lupa.bg! Побоят в Батановци - заради момиче или дрога

Пребитото 18-годишно момче в град Батановци не посмяло да подаде сигнал в полицията за причинените му телесни повреди, научи Lupa.bg от свои хора в града край Перник. Затова и младежът няма да си търси правата за нанесените му морални и физически щети.

Проверка на медията ни показа, че наистина до този момент в МВР няма сигнал за мелето. Въпреки това ченгетата ще разследват случая, защото в медиите осветлиха престъплението.  

Инцидентът нямаше да стигне до пресата, ако свидетели на побоя не бяха разказали за гаврата пред техен познат журналист. 

На 13 декември около 18,30 ч. две момчета от Батановци влезли в кафе „Сити Зон“, изкарали младежа, замъкнали го зад заведението, където го пребили. Побойниците са от града - на 19 години, и на 16 години, разказват свидетелите. За щастие позната жена се намесели във въргала, иначе жертвата е щяла да пострада повече, уточниха нашите източници. 

Ченгетата предполагат, че побоят е заради момиче, като ще проверят и версията дали кавгата не е станала заради неуредени финансови отношения, свързани с наркотици. 

В малкото градче всички се познават, най-вероятно затова младежът не е искал да подаде сигнал, предположиха информаторите на Lupa.bg.

Снимката е илюстративна