Само в Lupa.bg: Почина личният гинеколог на Людмила Живкова, човекът-скенер д-р Григор Желязков

През ключалката
17:00 - 01 Ноември 2021
18787
Само в Lupa.bg: Почина личният гинеколог на Людмила Живкова, човекът-скенер д-р Григор Желязков

Миналата седмица след кратко и тежко боледуване е починал най-известният роден билколечител и фито-екстрасенс д-р Григор Желязков, научи Lupa.bg от негови близки. Преди да се обърне към езотериката, 78-годишният мъж практикува традиционна медицина дълги години и дори е личен гинеколог на Людмила Живкова, с която е приятел от детинство.

Желязков е полусляп, след като участва в спасителна акция в нефтозавода в Бургас през 1973 г., но поставя диагнози с длани и екстрасензорни възприятия. Пред кабинета му в столичния квартал "Гео Милев" допреди седмица се виеха опашки от пациенти, самият доктор твърдеше, че е спасил десетки болни от рак.

"Аз съм гинеколог по специалност. През 1974 година бях спечелил конкурс и дойдох да работя в София в Първо АГ, после в Трета градска. И веднъж през 1978-а оперирам, но с ужас установявам, че на моменти не виждам конците! Уплаших се. Правиха ми изследвания. Казаха ми, че имам изгаряне на ретината и че след няколко години няма да виждам белия свят. На първи септември 1980 година започнах да работя в Центъра по нетрадиционна медицина като консултант-гинеколог и така започнах да лекувам с билки. По-късно експериментирах при екстрасенсите в България - една от тях ми каза, че аз съм бил с по-силно излъчване от нея. Направих си изследвания, дадоха ми сертификат и така започнах да правя диагностика с биополето си и станах биоенерготерапевт", разказва докторът.

"Познавам Людмила Живкова от дете. Тя ми беше съгимназистка. По-малък съм от нея една година. Бургазлия съм, но учех в София в Руската гимназия и като завърших медицина, пак влязох в контакт с Людмила. Търсеше ме като гинеколог, но идваше и за други проблеми. Така се сприятелихме. Вече беше родила децата си. По това време беше с Иван Славков, беше се родил и Тошко", казва още докторът. До края си той е убеден, че дъщерята на Тато е убита, а не е починала от естествена смърт.