Само в Lupa.bg: Поли Гергушева и Петя Дикова раждат едновременно

Новини
13:58 - 29 Юни 2020
8358
Само в Lupa.bg: Поли Гергушева и Петя Дикова раждат едновременно

Двете водещи на предаването "Cool…T" Поли Гергушева и Петя Дикова очаква да родят едновременно през есента, научи Lupa.bg. Първа забременя щерката на Сашо Диков, която излезе в отпуск по майчинство, за да роди сина си Александър. Нейното място като водеща на предаването зае Поли Гергушева, която вече е бременна в петия месец. Преди няколко седмици половинката на Петя Дикова - Илиян Любомиров разкри, че Пипи е бременна за втори път и вече също е в петия месец.

"Имам една добра новина. От септември няма да ме виждат зрителите на Би Ти Ви, защото излизам по майчинство”, каза в ефира на предаването “Тази събота и неделя” водещата на Cool…T Поли Гергушева.

"Все още нямам бременна снимка, защото и нямам голям корем, с който да се похваля. Но на тази снимка се вижда атлетичния крак на бъдещото ни дете! В момента, в който @_agent004 видя снимката възкликна: ”Ах на татко си ще върти педалите по планините!” Много се смяхме на бъдещия колоездач/ка Щастливи сме!", похвали се Гергушева, която публикува снимка от видеозона.


На Поли й предстои да стане майка за първи път след 4 месеца. Очаква се усмихнатата блондинка да стане майка през октомври, когато и Петя Дикова ще роди второто си дете. 

През септември ще стане ясно кой ще води предаването "Cool…T".