Само в Lupa.bg: Поркане от тоалетна чиния - тоталният хит в Дюселдорф!

Oberbayern - кръчмата-дискотека, която впечатли феновете на Евро 2024

Спорт
15:50 - 17 Юли 2024
2418
Само в Lupa.bg: Поркане от тоалетна чиния - тоталният хит в Дюселдорф!

По време на големи спортни форуми винаги има колоритно присъствие на фенове, а англичани и нидерландци винаги придават допълнителен цвят на надпреварите. Те не се свенят да опитат всичко, свързано с алкохола. Когато стане дума за Дюселдорф, първото нещо, за което посетителите се сещат или искат да видят, е стария град. Там се намира и една от култовите кръчми - Oberbayern, където можете да опитате различни напитки.

В заведението, което повече прилича на бар и е със статут на дискотека, идват всякакви хора, а когато стъпите на територията му, ще ви направи впечатление, че някои групички пият директно от... тоалетна чиния!

"Болкерщрасе" винаги изглежда така

На известната улица "Болкерщрасе" всички заведения работят на максимални обороти, особено когато има европейско първенство по футбол. Разлика между останалите и Oberbayern, в чиято външна окраска е вплетено и знамето на Бавария. Собствеността на дискотеката е била сменена преди години, като новият шеф - мултимилионер, живеещ в местен замък, е платил 5 милиона евро.

Кепенците на Oberbayern са спуснати през деня, но вечерта зад тях се случват необичайни неща

Собствеността може и да е сменена, но не и духът на заведението, което работи след 18 часа и обира всички клиенти, които са приключили с тура из останалите барове, които имат вечерен час. Oberbayern работи до сутринта, а прослойката и най-различна - от баровци до бедни студенти, от бачкатори до хора с престижни професии, от свестни дами до жрици на любовта... Абе, изобщо - пълна палитра!

Но да се върнем на гореспоменатия хит - тоалетната чиния. Тя си е съвсем истинска, но разликата е, че никога не е ползвана по предназначение, разбира се! Коктейлът, който ви забъркват, се носи в повечето случаи от мъжете сервитьори, тъй като си тежи и то доста. Напитките, които се включват в него, могат да бъдат най-различни, но най-честата съставка е водка, а цената е 75 евро. Е, не е много, като се има предвид, че групички от 5-6 човека консумират една бутилка, изсипана вътре, с разни други примеси, но... по няколко пъти на вечер.

Естествено, това е така, тъй като излиза и доста бюджетно, тъй като малката напитка в Oberbayern е от порядъка на 6-7 до 12 евро.

Oberbayern се намира в такава старинна сграда

Е, кръчмата в повечето случаи по време на Евро 2024 беше затворена преди ранните мачове в Дюселдорф, но пък за сметка на това работи на пълни обороти след това.

Охраната, която се състои от 20-тина здравеняци, бди за сигурността на клиентите, а такива, които не носят много на пиене или решат, че могат да се правят на мъже в пернишка дискотека, получават солидна порция бой, след което биват изхвърлени почти в несвяст на тротоара и граничещото в съседство гей-заведение Monique, което също има своята печална слава. Ясно е защо.

В Oberbayern не е за предпочитане да се снима, а всичко, което се е случило там, си остава там! Стара максима.

Е, ако имате път към Дюселдорф, не пропускайте да до посетите култовото заведение и да си пийнете от тоалетна чиния, независимо от цената. Но пък ще има после да се хвалите доста!