Само в Lupa.bg: Противничка на Радев дебне щерка му в НАТФИЗ

Нещо за четене
14:30 - 15 Септември 2020
6898
Само в Lupa.bg: Противничка на Радев дебне щерка му в НАТФИЗ

Първият шамар в живота на президентската щерка идва от НАТФИЗ, научи Lupa.bg. След като красивата Дарина Радева влезе в най-престижния ВУЗ за актьори у нас с изумително висок бал, тя ще бъде посрещната лично от ректора проф. Станислав Семерджиев и ще й бъде връчена студентската книжка. ю

Известно е, че ръководителят на НАТФИЗ и държавният глава Румен Радев са близки и многократно главнокомандващият с първата дама Десислава са гледали представления на младите  актьори. Не така стоят обаче нещата с друга преподавателка на първокурсничката. 

Оказва се, че тя ще попадне и в курса за сценична реч не на кого да е, а на една от най-върлите противнички на баща й в политически план. Става въпрос за бившата медийна съветничка на военния министър Николай Ненчев - Валерия Кардашевска, която бе и ръководител на информационния център на отбранителното ведомство и неведнъж е заявявала позиции срещу БСП, а се говори - и лично срещу Радев. 


Доц. Кардашевска преподава "сценична реч" от 2011 г. 

Така че зрелостничката ще трябва да се сблъска и с този потенциален конфликт на политическа основа още в първия семестър.  

Иначе за разлика от други години, когато НАТФИЗ се пълнеше с куп именити наши актьори и техните наследници по пътя на петата муза, това откриване на учебния сезон ще бъде само между студенти и преподаватели без техните родители заради мерките срещу епидемията от COVID-19. Така Радев ще пропусне старта на кариерата на талантливата Дарина.