Само в Lupa.bg: "Екстремният гей" Сава Драгунчев сменял подлогите на Стефан Данаилов

Шефът на фонд "Култура" е от малцината, които не забравиха закъсалия със здравето Ламбо в последните му дни

Култура
17:30 - 30 Март 2023
14965
Само в Lupa.bg: "Екстремният гей" Сава Драгунчев сменял подлогите на Стефан Данаилов

Шефът на Национален фонд „Култура“ (НФК) Сава Драгунчев стана вчера обект на пикантната клюка, че се подвизава с профил "Кралицата" в една от популярните гей мрежи за поръчков екстремен секс - нещо, в което по принцип няма нищо укоримо - всеки е свободен да прави каквото си иска с тялото си и с упражняването на сексуалните си вкусове. Твърдението направи журналистът и фотограф Виктор Димчев, без да уточни как е достигнал до профила на Савата в гей мрежата.

45-годишният Драгунчев е твърде слабо познат като актьор на родната публика, макар да е завършил класа на проф. Стефан Данаилов в НАТФИЗ преди близо две десетилетия. Нещо повече, двамата са свързвани от силна дружба, а Сава е един от хората, които се грижат за останалия без роднини Ламбо на смъртния му одър.

"Не знам кралица ли е, принцеса ли, но Савата е много състрадателно и добро момче. Всеки ден ходеше да види Ламбо след операцията на тазобедрената става, която го прикова на инвалиден стол. Не се притесняваше да помага в домакинската работа, да сменя подлоги дори", заяви колега на Драгунчев от последния клас на Мастера.

Битов инцидент със спъване в масичка съкрати живота на Ламбо

Самият шеф на НФК споделя пред отбрана публика, че именно Данаилов го е измъкнал от тежка емоционална дупка преди много години, свързана с нещастна еднополова любов с известно име от арт гилдията, което ще запазим в тайна.

„Мисля, че любимата му роля беше да бъде наш учител. Тези над 200 души, които той поведе през театъра, са доказателство за това, че най-любимото му нещо в тоя живот беше да бъде сред млади хора, да ги дарява с безгранична любов и от тази любов той се хранеше. Това е най-важната му роля. Поколения български артисти ще бъдат по сцените и по екраните благодарение на него", с тези думи Сава се сбогува с Ламбо през 2019-а.