Само в Lupa.bg: "Ергенът" се превърна в порно предаване (Снимки)

Нещо за четене
21:55 - 14 Април 2022
19485
Само в Lupa.bg: "Ергенът" се превърна в порно предаване (Снимки)

Секс на килограм се лее в ефира на Би Ти Ви, където в момента тече шоуто "Ергенът", видя Lupa.bg. Гергана Стаменова, която по професия уж е певица, но показва други заложби в предаването, ошашави зрителите с пошлото си поведение. Момата почти изнасили Виктор на едно истанбулско дървото, където трябваше да се проведат снимките.

Тази вечер имението на любовта се превърна в снимачна площадка на фотосесия. Всяка от участничките  влезе в различна роля, за която преди това трябва да се пребори. Сред сюжетите, които дамите ще разиграят заедно с първия „ерген“ на България, са „50 нюанса сиво“, „Пепеляшка“, „Спасители на плажа“, „Фермери“, „Адам и Ева“ и „Младоженци“. 

На Гери й се падна ролята на „Адам и Ева“ и тя се развихри като за последно. Брюнетката реши, че снимат порнофилм и се вживя в ролята си на Ева, като целта беше да впечатли мачото, но успя по-скоро да го шокира с поведението си.

Виктор Стоянов на няколко пъти успя да избяга от целувките на Гергана, но тя му отмъсти като му отхапа зърното. Всичко това се случва в 21.30 часа, без червена точка и предупреждение, че кадрите не са подходящи за малки деца.

"На това му се казва "отчаяна жена", "Толкова пошло, вулгарно и леко поведение от страна на жени скоро не бях виждала. Явно някои това разбират под "спечелване" на мъж", "Милият той, как стиска зъби и върти глава, да поеме въздух. Не е лесно", "Направо проби дъното! Изглеждаше жалка" - това са само част от по-цензурираните коментари.

Благовеста Бонбонова също продължи с порното на живо и накара останалите моми да се изпотят от срам, че гледат тези сцени.