Само в Lupa.bg: Рачков звънял в затвора за брат си

Искам той да е като в тризвезден хотел, заявил актьорът на висок глас

Новини
18:00 - 28 Февруари 2024
7270
Само в Lupa.bg: Рачков звънял в затвора за брат си

Кръвта вода не става и това го потвърждава и Димитър Рачков. Въпреки обтегнатите отношения между комик №1 и брат му Петър, по-големият оказвал натиск, за да се чувства брат му по-добре в затвора. Димитър Рачков се обаждал няколко пъти в пандиза, за настоява за хубави условия за Пепи.

"Искам брат ми да е като в тризвезден хотел", били едни от първите думи на актьора, отправени към шеф в затвора.

Димитър Рачков често звънял, за да разпитва как е брат му и дали всичко е наред, но по-малкият от двамата Рачкови не знаел за тази благородна постъпка на брат си.

Петър излезе от затвора преди повече от осем месеца, а двамата Рачкови години наред бяха в обтегнати отношения. Актьорът не си позволяваше да коментира нито думичка по адрес на своя роднина.

Петър Рачков със сина си

Слуховете в Бургас гласят, че Петър и Димитър са стигали дори и до ръкопашни схватки при някои от скандалите си.

"Той направи грешки, понесе си наказанието, но е голям човек и всичко си зависи от него. Всеки сам е отговорен за собствените си действия. Ако съм го учил на нещо, винаги е било да е честно, законно, както аз живея. Ако ме послуша, всичко ще е наред", сподели преди време актьорът, след като Петър излезе на свобода.

Той влезе зад решетките през 2021 г., след като се призна за дилър на дрога и сключи споразумение със съда. Братът на известния тв водещ беше закован за разпространение и притежание на наркотици. Малко преди това той се забърка в друг скандал - блъсна полицейска патрулка в Бургас и се опита да избяга.

Присъдата му беше общо три години и два месеца.